Elérhetőségek

Életvíz manufaktúra

Cím: 8252 Balatonszepezd
Telefon:
+36304754686
+36307767082
E-mail:
mezodu666@gmail.com


Bemutatkozás


Üdvözlöm honlapomon,

méhész-mezőgazdász technikusi végzettséggel rendelkező fiatal vagyok. Méhészetemben arra törekszem, hogy egyensúlyt találjak a természet, és a méhészkedés között, de úgy vélem, hogy a jelen kor vívmányainak sem szabad gátat szabni, a modern anyagok megjelentek a méhészetben is, így jómagam is már polisztirol kaptárakkal dolgozom.

A munkámat igyekszem úgy végezni, hogy a méhek számára a legmegfelelőbb helyzetet teremtsem meg,minden szükségletüket szem előtt tartva. Törekszem arra, hogy élhessék a maguk végtelenül érdekes, és nem mindennapi életüket. A kölcsönös egymásra odafigyelés remélem meghozza majd az eredményeket mind a méhészkedés, mind pedig az általam készített termékek terén.

Termékeimet kizárólag kézi munkával készítem, csomagolom, 100%-ban természetes alapanyagokból, a Mézodu Manufaktúra “Méheskert” kapui mögött. Termékeim glicerin és tartósítószer mentesek!

Nagyobb darabszámú megrendelés esetén egyedi igényeket is igyekszünk kielégíteni( pl.illat).
Minden termék saját receptúra alapján készül, saját védjeggyel ellátva.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, keressen minket e-mailben, valamint várjuk egyedi ötleteiket, igényeiket is, hogy Önök maximálisan megelégedhessenek, és ne feledjék el, hogy mindez a méhek nélkül nem valósulhatna meg!
“Egy mindenkiért, mindenki egyért”
Vissza az előző oldalra!
Életvíz manufaktúra - Magyar